i-LIGHT verwijdert haar
veilig en blijvend.

Get ready for permanent
hair reduction

Get ready for permanent
     hair reduction

Wat is Intense Pulse Light (IPL) en hoe werkt i-LIGHT?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het is een bewezen technologie die wereldwijd wordt gebruikt door dermatologen in schoonheidsklinieken en salons. IPL werkt door lichtflitsen op de huid. De lichtenergie wordt door het pigment in het haar geabsorbeerd en omgezet in warmte. Door de warmte sterft de haarwortel af, wat ervoor zorgt dat het haar niet meer groeit en dat behandeld haar uitvalt. i-LIGHT is onze productlijn van gebruiksvriendelijke lichtontharingsapparaten die uitgerust zijn met IPL-technologie voor duurzame haarverwijdering.

PROPULSE™

Technologie die dermatologen ook in professionele klinieken en salons toepassen.
Klinisch bewezen en aanbevolen door dermatologen

i-LIGHT is snel, zacht voor de huid en het is klinisch bewezen dat i-LIGHT veilig en blijvend haar verwijdert.
“Remington i-LIGHT is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een product om vanuit huis duurzaam en veilig te ontharen, gebaseerd op professionele technologie.”

Annebeth Kroeskop - Cosmetisch arts

Is de i-LIGHT geschikt voor mij?

i-LIGHT is geschikt voor huidtinten 1 tot 4 op de Fitzpatrick-schaal en voor alle haartinten, behalve grijs, wit, rood en lichtblond haar.


i-LIGHT is niet geschikt voor huidtinten 5 en 6. De reden is dat IPL (Intense Pulsed Light) zich richt op de melanine - het pigment - in donker haar. Donkere huidtinten bevatten meer melanine en absorberen dus meer lichtenergie, waardoor de IPL-behandeling minder effectief of minder prettig kan zijn.


Als je haar rood, grijs of lichtblond is, kan de melanine ook door je huid worden geabsorbeerd in plaats van door je haar.

Geschikte huidtinten:

 • I
 • II
 • III
 • IV

Ongeschikte huidtinten:

 • V
 • VI

Geschikte haartinten:

 •  
 •  
 •  
 •  

Ongeschikte haartinten:

 •  
 •  
 •  


Waar kun je het gebruiken?

De i-LIGHT werkt op netstroom en kan op elk gewenst moment eenvoudig thuis worden gebruikt.i-LIGHT is zowel geschikt voor mannen als vrouwen, en heeft hetzelfde effect op de lichaamsbeharing van de vrouw en de man. i-LIGHT zorgt voor blijvende haarvermindering op de benen, armen, onderarmen, bikinilijn, rug, borst, schouders en het gezicht (bij vrouwen)**.

Wat kun je verwachten van i-LIGHT?

De meeste gebruikers zien al een paar weken na de eerste behandeling een vermindering van het haar. Een volledig behandelingsschema bestaat uit drie behandelingen met twee weken tussen elke behandeling. Onze klinische testen tonen een significante vermindering aan van het haar na slechts drie behandelingen*. Haar dat nog terugkomt is minder dicht, fijner en lichter van kleur dan het oorspronkelijke haar. Na het behandelschema kunnen extra behandelingen voor nog betere resultaten zorgen.

Get ready for permanent
      hair reduction

Ontdek de ontharings producten uit de i-LIGHT collectie.

* Individuele resultaten variëren. Klinische testen op het lichaam laten tot wel 94.3% haarvermindering zien rondom de behandelde gebieden. Gemiddeld is het haar na twaalf maanden en slechts drie behandelingen met 66% verminderd. Dit is vergelijkbaar met de resultaten na behandeling met professionele haarverwijderingsapparaten.

** De i-LIGHT Pro & Prestige, uitsluitend geschikt voor vrouwelijk gezichtshaar beneden het jukbeen.